Høstfarger
Nyheter

TV-aksjon_skolejoggTV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEF's arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Elevene ved ungdomstrinnet ved Folldal skole deltok i dag på "skolejoggen" for å samle inn penger til aksjonen. Elevene hadde i forkant skaffet seg sponsorer som skal betale pr. gjennomførte runde. Hvor mye de klarte å springe inn får vi høre på fredag

 

Vil du bidra? Meld deg som bøssebærer!! 

Les mer; blimed.no 

19.10.2017

VegstengingPå grunn av rehabilitering av ledningsnettet for vann og avløp i sentrum blir Liavegen stengt for gjennomkjøring ved Joker fra tirsdag i uke 42 (17.10.17). Arbeidet vil pågå i 4-5 uker. Det blir omkjøring via Stasjonsvegen. I denne forbindelse vil også Gruvvegen bli stengt i en kortere periode ved krysset Gruvvegen – Liavegen.

Samtidig med arbeid på ledningsnettet vil vegen fra krysset og forbi parkeringsplassen på torvet bli utbedret. Det vil bli grusdekke fram til asfaltering gjøres til neste år.

17.10.2017

tv-aksjonen 2017Nå er det snart tid for årets TV-aksjon igjen. TV-aksjonen 2017 går til UNICEF. Aksjonen arrangeres 22. oktober.

 

Sammen skal vi gi barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan tilgang på læring. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. Skolegang gir barn som  lever i konfliktområder en mulighet til å lære, leke og være sammen.

 

Vi ønsker oss mange bøssebærere, og håper at så mange som mulig kan melde seg frivillig til å bruke en søndag til å være med å samle inn penger til barn i konfliktområder som trenger skolegang. Oppmøtetid er kl 12.30.

 

Ler mer om TV-aksjonen her.

 

Frivillige kan melde seg på til servicekontoret eller ta kontakt med leder i aksjonskomiteen, ordfører Hilde Frankmo Tveråen

 

 

BassengEtter høstferien åpner bassenget dørene igjen! Kommunen tilbyr folkebad onsdager kl 16.00 – 20.00

 

Åpningstider badstua
Menn:    Onsdag kl 16.00 – 18.00

Kvinner: Onsdag kl 18.00 - 20.00

 

Det er også mulig å leie bassenget for regelmessige avtaler, eller enkelttimer. Ta kontakt med servicekontoret for leie.

Les mer

12.10.2017

HPV-vaksine til unge kvinner

 Alle kvinner født 1991-1996 har fra høsten 2016 fått tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine).
Vaksinen anbefales til unge kvinner for å forebygge livmorhalskreft og forstadier til livmorhalskreft forårsaket av HPV-infeksjon.

11.10.2017