Årets TV-aksjon: Plast i havet

2020 har blitt et annerledes år, så også når det gjelder innsamlingsaksjonen søndag 18.oktober. Denne gangen blir det en heldigital TV-aksjon, ingen bøssebærere.

Som mange trolig har fått med seg, har et flertall i kommunestyret vedtatt at Folldal kommune ikke skal oppnevne en komite som jobber for årets aksjon, men la det bli opp til hver og en om man velger å støtte WWF sin tv-aksjon eller ei.
Uansett hva hver og en tenker om det, er årets formål – det å bekjempe plast i havet – svært viktig. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet, hvorav 80 % av plasten kommer fra land. Over 1 400 arter lider som følge av plasten; enten de setter seg fast, spiser den eller får sitt naturlige miljø ødelagt – for å nevne noe. Plasten i havet truer både dyre- og folkelivet. Målet må være å redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

Vi oppfordrer derfor alle til å gi et bidrag enten til:
WWF

• Innsamlingskonto: 8380 08 09005
  • Vipps: 2133
  • Ring: 822 08 008 (kr 300)
  • Mer info finner du på https://blimed.no/

Rivers Global

- eller en annen organisasjon du selv kjenner til og som jobber for det samme formålet

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Kristin Langtjernet
Ordfører