Besøk ved Folldal Bo- og Servicesenter

Klikk for stort bilde Det er stadig endringer i de nasjonale føringene for besøk i institusjoner / sykehjem. Selv om Folldal kommune ikke har praktisert de strengeste reglene, har vi allikevel valgt å gjøre noen endringer for besøk ved Folldal Bo- og Servicesenter. Nå kan pasientene ta imot besøk på sitt eget rom igjen, men det vil fremdeles ikke være mulig å gjøre besøk i fellesarealer. Vi oppfordrer derfor på det sterkeste om å fortsette å bruke besøksrommet i størst mulig grad grunnet smittevernrenholdet som må gjøres.

Folldal Bo- og Servicesenter vil fortsette å ha stengte dører. Så om du ønsker å besøke noen, må det ringes til avdelingen hvor den du ønsker å besøke er, for å avtale dette. Det vil da komme en fra personalet og låse deg inn, veilede i smitteverntiltak og følge deg til den du ønsker å besøke. Om dere velger å ikke bruke besøksrommet blir du veiledet i å ta på munnbind og stellefrakk, noe du må bruke gjennom fellesarealene.

Vi må fremdeles overholde de nasjonale føringene. Det vil si at det ikke er mulig med mer enn to stykker om gangen på besøk. Rommene er små og det skal holdes minst en meters avstand mellom personer. Vi må fremdeles registrere deg / dere for besøk da vi er pålagt å føre logg i tilfelle behov for smittesporing.

Så lenge det fremdeles er føringer på minst en meters avstand, ber vi om at den etterlengtede klemmen spares til en sendere anledning. Dette for å ivareta våre beboere og deres helse.

Om du har forkjølelsessymptomer, eller har vært i nærkontakt med Covid 19 smittede personer, skal du ikke komme på besøk. Har du vært forkjølet eller hatt forkjølelses symptomer skal du ikke foreta besøk før det er gått 48 timer uten symptomer.

Telefonnummer som skal brukes ved avtale om besøk er:

Langtid       479 73 558

Korttid        474 86 088