Bli med på "Sykle til jobben" - all aktivitet teller

Folldal kommune har inngått en avtale med "Sykle til jobben", så ALLE innbyggere over 15 år samt alle som jobber i Folldal kan delta i kampanjen gratis. Kampanjen starter 19. mai, men ved å registrere deg nå, kan du bli med på "Hjemmegym" fram til 6. mai (registrer aktivitet). Vi utfordrer bedrifter, kollegaer og vennelag til å delta, enten individuelt eller som lag. 

Registrer deg her; www.sykletiljobben.no 

Du kan også laste ned appen, og registrere din aktivitet der. 

Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Kampanjeperioden er fra 19.mai til 30. juni. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse. 

Under kampanjen registrerer deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Det vil si at det ikke bare er sykling som teller. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er andre eksempler på poenggivende aktiviteter. Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden. Man kan delta individuelt eller som et lag på maksimalt fem personer sammen med venner eller kollegaer. Selv om du er pensjonist eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. Alle som melder seg på og registrer aktivitet er med i trekningen av premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!

Klikk for stort bilde  

Kontakt

Åse Nøkleby Brendryen
Rådgiver
E-post
Telefon 479 79 021