Informasjon om utdeling og bruk av selvtester for covid-19

Vi oppfordrer innbyggere til å bruke selvtester i større grad. Selvtester er gratis for følgende grupper:

• Personer med luftvegssymptomer, også vaksinerte
  • Uvaksinerte nærkontakter
  • Jevnlig testing ved større utbrudd blant uvaksinerte

Det er fortsatt et ønske om at alle som får en nyoppstått luftveisinfeksjon tester seg.

Du kan nå hente test på servicekontoret mellom 09.00 og 14.30. Hvis du har symptomer ber vi deg om å ringe 62491000, så kommer vi ut på trappa med hjemmetest til deg.

Du kan også ta kontakt med legekontoret på telefonnummer 62 49 11 00 for avtale og utlevering av test.  Det er viktig at personer som tester positivt på selvtest går i isolasjon og melder fra til legekontoret første virkedag.

Kommunen vil i tillegg fortsatt ha tilbud for PCR test alle hverdager.

Personer som ikke er i en prioritert gruppe, men likevel ønsker å teste seg, kan kjøpe selvtest på apotek eller på Jokerbutikken i  Folldal. Testene må da betales av den enkelte.