JULEHILSEN FRA ORDFØRER

Lav desembersol, minus 20 grader, snø, skiføre og skikkelig julestemning. Dette er det ikke alle kommuner i Norge som kan tilby!
Fra kommunehuset, hvor jeg sitter og jobber, har jeg en fantastisk utsikt med Rondanetopper midt imot.

Det siger inn at snart skal julefreden senke seg. Så vet både jeg, og mange med meg, at vi går inn i ei høytid enkelte elsker og gleder seg til i ukesvis, mens andre kjenner at jula er krevende med mange følelser, savn og sårhet. Vi får alle gjøre vårt beste for å fylle dagene med innhold som er bra for oss.

I de få, men utrolig spennende ukene jeg har vært ordfører, har jeg fått bekreftet at en av våre styrker fortsatt er dugnadsarbeid og ildsjeler som står på. Dette må vi hegne om også framover, og ikke minst ta vare på de sterke fellesskapene vi har. Det er kun sammen vi kan lykkes!
Jeg har i løpet av året møtt mange innbyggere, både unge og eldre, og alle er viktige på sin måte. Jeg har hilst på pårørende som inniblant kjenner på krevende hverdager. Har også både hørt, og sett, at vi har en rekke kunnskapsrike og dyktige medarbeidere. Mange byr på seg selv og bidrar langt utover det en kan forvente av en ansatt. Så har selvfølgelig også vår administrasjon utfordringer som det må jobbes med framover.
I formannskapet og kommunestyret har jeg med meg en flott gjeng; en god blanding av mange nye og engasjerte politikere, og noen solide med lang fartstid. Mitt håp er at vi skal få til et klima preget av raushet, stil og tone som ikke ekskluderer noen fra å delta i den offentlige debatten og med gode, konstruktive diskusjoner. Jeg gleder meg til fortsettelsen.
Til dere som gjester bygda; enten på besøk hos kjente, svinger innom for et kort opphold eller har hytte i Folldal. Takk for at dere finner veien til oss!

Privilegert som får være ordfører i den vakre fjellbygda?
Ja, og jeg skal forsøke å bidra til det beste for bygda vår.

Juletid
Tid for håp