Markering av 22. juli - 10 år etter

I år er det 10 år siden terrorangrepet 22. juli skjedde, og i den forbindelse planlegges det flere nasjonale og lokale markeringer. I samarbeid med AUF Nord-Østerdal inviterer ordførerne i fjellregionen til et felles arrangement på Tynset, oppmøte på torget kl. 13.00.

Senere kommer Folldal kommune til å ha lokal markering med oppmøte på torget i Folldal, kl. 19.00. Da arrangeres
det blant annet felles rosetog ned til Follvang.

Program Tynset torsdag 22. juli, kl. 13.00

Taler / appeller

• AUF Nord-Østerdal
  • Ordførerne i regionen

Sang– og musikkinnslag

• Halvor Granrud og Jon Ola Kjøllhaug
  • Synnøve Brøndbo Plassen

Allsang

• «Barn av regnbuen»

Program Folldal torsdag 22.juli, kl. 1900 (oppmøte på Torget):

Rosetog

• Felles rosetog ned til Follvang – alle er hjertelige velkommen til å delta! Rosene ligger klare når du kommer.

Film og samtale

•  Det blir også visning av filmen «Generasjon Utøya». I forkant av filmen har AUF-leder Ida Bårdseng ei samtale med kommunestyrerepresentantene Øyvind, Ronny, Egil og Kristin.

På grunn av smittehensyn ber vi om påmelding til servicekontoret for de som ønsker å se filmen. Du kan enten sende e-post til postmottak@folldal.kommune.no eller ringe telefon 62491000