Ryddeaksjon før 17. mai

Den årlige ryddedugnaden i Folldal blir 6. mai. Dette blir da Folldal sitt offisielle bidrag til «Hold Norge rent» - dugnaden (www.holdnorgerent.no).

Vi vil oppfordre alle til å delta, både ute i boligfelt/grendene og på offentlig arealer, langs offentlige veger (bruk gul vest!), rundt butikker, Torget osv. De som vil være med kan hente søppelsekker ved gamle brannstasjonen (kjelleren på kommunehuset) fra kl. 17:00.
Kommunen vil sørge for innsamling av sekker etterpå, men gi beskjed til kommunen om hvor sekkene blir plassert. Organisk avfall (gras m.v.) og søppel (papirrask m.v.) må legges i adskilte sekker. Glass/metall sorteres ut for seg. Om mulig bør ”rakeavfall” deponeres lokalt. Vi tar ikke med avfall fra private hager og eiendommer!