TV-aksjonen 2018 og skolejogg

Til elever og foreldre/foresatte ved m-/utrinn Folldal skole
TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Klikk for stort bildeDet er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Elevene ved mellom- og ungdomstrinnet ved Folldal skole vil jobbe med tematikken for årets TV-aksjon i uke 42. Her vil det bli brukt undervisningsmateriell som er utarbeidet spesielt for aksjonen, se www.salaby.no

Uka avsluttes med en skolejogg der inntektene går til aksjonen.

Skolejogg til inntekt for NRK TV-aksjonen

Vi går sammen om samle inn penger til årets aksjon.
Fredag 19.10 kl.1300 skal vi ha skoleløp for 5.-10.klasse!

Gjennom løpet ønsker vi å gi elevene en mulighet til å hjelpe andre, og vi håper at dette kan motivere elevene til å legge ned en solid innsats både før-, under- og etter skoleløpet!

Slik gjør vi det på selve joggedagen:

Elevene går/løper runder på grusbanen så mange ganger de orker innenfor 20 minutter. Elevene blir delt inn i puljer, og teller runder for hverandre.

Det er fint om foresatte hjelper elevene å samle sponsorer i forkant av løpet. Sponsorene betaler et selvvalgt beløp per runde eleven greier løpe.
 

Slik kan du sponse!

  1. Hver elev får et sponsorskjema (se vedlagt pdf (PDF, 267 kB)). Der fyller man inn sponsorer, og beløpet de ønsker å gi. Merk at dette skjemaet skal forbli hjemme, og at verken sponsoren eller eleven blir identifisert ved innbetaling.
  2. Det er viktig at foresatte hjelper eleven med å gi sponsorene beskjed om hvor mye de skal betale inn. Foresatte kan enten samle inn pengene fra sponsorene og betale alt inn i én sum – eller la sponsorene betale inn enkeltvis. Alle innbetalinger skal uansett skje via skolens innsamlingsside.

www.spleis.no/39409