Vaksineinfo pr 27. august

For ei uke det har vært! 🙂 Denne uka har det blitt satt 264 (!!) vaksinedoser. Og Vi ønsker å takke alle for samarbeidsvilje til å få gjennomført denne dagen.

Fremover de neste ukene vil det bli færre doser og vaksinering i mindre skala igjen, men alle vil få tilbud om 2. vaksinedose tidligere enn 12 uker, sannsynligvis 4-6 ukers intervall.

Vi ønsker å henvende oss særlig til;

• de som ikke har fått første vaksinedose uansett årsak.
  • ungdommer som bor på hybel andre steder. Ønsker du vaksine hjemme i høstferien så ta kontakt. Vi vil forsøke å legge til rette for at de som vil vaksineres mens de er hjemme kan få første dose i forbindelse med høstferien, og revaksinering i forbindelse med juleferien.
  • dere som ønsket å stille dere bakerst i køen; Nå er det det innspurten av vaksineringen, men det er ikke for sent!
  • gravide etter 12. svangerskapsuke; Ta kontakt når du ønsker vaksine.

Fra uke 36 er det nytt system, der kommunene må bestille nødvendig antall doser. Vi er derfor avhengig av tilbakemeldinger og godt samarbeid med alle som ønsker vaksine, slik at vi kan få bestilt opp nok doser. Send e-post til vaksinebestilling@folldal.kommune.no

God helg!

Hilsen Vaksineteamet