Vaksinesituasjon - 30.07

Vi får fortsatt endel ekstra doser pga vaksineleveransen fra Litauen forrige uke. Vi fortsetter å vaksinere personer i gruppe 10 som er 18-24 år og 40-44 år onsdag 4.august.

Også uken etter (uke 32) vil vi med stor sannsynlighet få flere doser, og vi ligger an til å kunne tilby 1.vaksinedose til personer i gruppe 11, som er 25-39 år, den uka.

Dersom du ikke kan møte til vaksinasjon, send mail til vaksinebestilling@folldal.kommune.no. Hvis du er i Folldal og kan møte på kort varsel,  send mail til vaksinebestilling@folldal.kommune.no slik at vi vet om deg. Dette er en felles dugnad og vi er avhengig av at alle stiller opp. Vaksineringen vil foregå med oppmøte på helsestasjonen eller legekontoret. Se innkalling på egen sms for nærmere informasjon om oppmøtested. Det vil bli noen utfordringer med parkering denne dagen, så dersom du kan ta beina eller sykkelen fatt er det fint. Det oppfordres ellers til å parkere ved Follvang eller flerbrukshuset.