Vaksinesituasjonen 16.07

Denne uken er vi  fortsatt inne i vaksineringen av gruppe 8, alder 55-64 år. Vi er kommet til aldersgruppen 57-56 år. Innkalling skjer via sms, og vi kaller inn ved hjelp av innbyggerliste. Vi starter med gruppe 9, alder 45-54 år i uke 29 og fortsetter med denne gruppen de påfølgende ukene. Denne gruppen består av omlag 150 personer.

Det har blitt satt 49 vaksinedoser denne uken. Neste uke forventer vi om lag 84 vaksinedoser. Disse  dosene er i hovedsak dose en vaksiner.

Vi har ennå ikke full oversikt over hvor mange vaksiner vi får framover, så det er vanskelig å si eksakt når de ulike aldersgruppene får tilbud. Vi vil formidle dette når vi nærmer oss de ulike prioriteringsgruppene.

Vaksineringen vil gå sin gang gjennom sommeren, og personer må være forberedt på å få innkalling til vaksine i ferieukene. Befolkningen oppfordres til å overholde det oppsatte vaksinetidspunktet. Dette for å sikre progresjon i vaksineringsarbeidet. Vi ber om forståelse for at flytting av timer medfører logistikkutfordringer for vaksineringsteamet. Ved nødvendige årsaker for å flytte vaksinetidspunktet ta kontakt med oss via e-post eller vaksinetelefonen (se åpningstider lenger ned).

Dersom du er eldre enn 60 år og ikke har fått tilbud om vaksine, vennligst ta kontakt med vaksinetelefonen (se åpningstider lenger ned).

Vaksineringen fortsetter på to plasser, ved helsestasjonen og første etasje helsetun, tidligere NAV inngang. Det kan forekomme endring i vaksinasjonssted framover avhengig av hvor mange doser vi får. Se informasjon i innkallingen for oppmøtested.

For spørsmål som omhandler vaksinering,  ring 62491097 mandager kl 09-11 og kl 13-15 og fredager kl 10-12 eller send mail til vaksinebestilling@folldal.kommune.no Mail besvares i løpet av en uke. Vi ber om at sensitiv informasjon ikke sendes på mail.