Valg 2019: Tidligstemming fra 1. juli

Klikk for stort bildeKommunestyre- og fylkestingsvalget 2019; Mandag 9. september 2019 er det kommunestyre- og fylkestingsvalg. Folldal har i tillegg valg søndag 8. september 2019.

Ordinær forhåndsstemmegiving starter mandag 12. august og avsluttes fredag 6. september. I denne perioden kan forhåndsstemme avgis på kommunens servicekontor alle hverdager mellom kl 09.00-14.30.

Dersom du vet at du ikke får mulighet til å stemme i dette tidsrommet, og heller ikke på valgdagen, kan du fra mandag 1. juli henvende deg til kommunen og avtale tid og sted for å avgi stemme, såkalt ”tidligstemme”. Du trenger ikke valgkort, men ta med godkjent legitimasjon. Har du spørsmål, se også www.valg.no eller kontakt kommunen.