FYSAK turmål og Trimpoeng

Folldal kommune v/folkehelse er ansvarlig for lavterskel turmål. Det er satt ut 10 "fysak-kasser", med en kasse og bok til å skrive navnet sitt i, og trekning av premie etter endt sesong. Du kan fylle inn dato for besøk i vedlagte skjema, og levere til Servicekontoret etter endt sesong. 

Kommunen og Folldal Turlag har også et samarbeid om "Trimpoeng". FYSAK-målene legges også inn som Trimpoeng, så her er det valgfritt hva du vil bruke. 

Trimpoeng

 Lurer du på hva Trimpoeng er? Start med å laste inn appen "Trimpoeng" på mobilen din. Link til nettsiden finner du her, eller spør oss gjerne om du lurer på noe!

Dette er en uhøytidelig konkurranse hvor du får poeng hver gang du kommer til et av turmålene. Ikke se på det som en konkurranse, se på det som "sparing" av poeng og flotte turopplevelser. Kanskje kommer du deg til nye steder du ellers ikke ville gått til. Søk etter "Folldalsfjell 2022", når du har registrert deg. For å dekke avgiften til Trimpoeng, koster det kr 150,- i deltakeravgift (betales med Vipps eller kort inne i løsningen)

Kontakt

Åse Nøkleby Brendryen
Rådgiver
E-post
Telefon 479 79 021