Landbruksforvaltningen i Folldal kommune gir ut informasjonsbladet "Over skigard'n" Her finner du aktuell informasjon for næringen og viktige frister.

Fra møtet i Formannskapet den 17.09.2020, sak nr.: 53/20.
Det underrettes herved om at det er fattet følgende vedtak:
Formannskapet legger forskrift om godtgjøring for folkevalgte ut til offentlig høring med
følgende endring:

Har du en idé du gjerne skulle testet ut? Ønsker du å starte bedrift? Eller er du allerede i gang med egen virksomhet, og har nye ideer til vekst?

Påmeldingsfrist 1. oktober. Påmelding her: https://klosser.no/arrangement/grunderkurs-i-nord-osterdal/

Innlandet fylkeskommune lyser ut midler til arrangementsutvikling innen idrett og friluftsliv for 2021, med søknadsfrist 1. nov. 2020.

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjoner.

På grunn av den pågående pandemien blir Brannvernuka annerledes i år. Brannvernuka går av stabelen i uke 38 hvert år og avsluttes med Åpen dag på brannstasjonen. Normalt ville Midt-Hedmark brann- og redningsvesen (MHBR) IKS invitert små og store til Åpen brannstasjon på alle våre brannstasjoner i vårt område lørdag 19. september. Men av smittevernhensyn blir det dessverre ikke slik i år.

Jørn Aarsland har nå takket ja til stilling som næringsutvikler i Folldal kommune. Han kommer fra stilling som leder for lokalutvalg og nærdemokratiske ordninger i Senja kommune.

Teater i Fjellregionen arrangerer gratis teaterkurs i høstferien for ungdommer født mellom 2004 og 2007 (ungdomsskolen + 1. VGS).

For kommunene Alvdal, Engerdal, Folldal, Os, Rendalen, Røros, Stor-Elvdal, Tolga, Trysil, Tynset og Åmot er følgende anbudskonkurranse publisert på Doffin:

Kommunen har fått flere spørsmål i forbindelse med arrangementer i tider med koronapandemi. Det er begrensninger på hvor mange som kan samles, men det er mulig å feire og møtes dersom vi følger noen råd og restriksjoner. Du som vert eller arrangør, må sørge for at det er mulig for gjestene å holde én meter avstand. Se råd fra Helsedirektoratet