NATO-øvelsen Trident Juncture 2018 er den største militærøvelsen i Norge siden 1980-tallet med ca 40.000 deltakere, en mengde kjøretøy og store mengder materiell.

Det har begynt å komme kjøretøy på veiene i vår kommune. Det vil medføre forsinkelser for de som er ute og kjører. Like viktig er det at de som er ute og går på veiene bruker refleks for å synes.​

Barne- og ungdomsteamet i Folldal kommune (BUT) ønsker å treffe dere som går på videregående skole, bor på hybel og er fra Folldal.

Friidretten er ett samarbeid mellom SFO ved Folldal skole og Folldal IF (barneidrettsutvalget). Aktiviteten arrangeres mandag 8.oktober, kl 10.00-13.30 på skolens område. Aldersgruppe: 1.-7. klasse.

Brannsikkerhet i boliger står i fokus når brannvesenet inviterer til åpen dag ved Folldal brannstasjon lørdag 22. september kl. 11.00-14.00.

Landbrukskontoret har nå en rykende fersk utgave av informasjonsbladet "Over skigard'n":

I Alvdal og Folldal veterinære vaktdistrikt kunngjøres konkurranse om to avtaler om veterinærvakt:

En midlertidig avtale fra 10.10.2018 til 01.05.2019 og en avtale fra 10.10.2018 og ut gjeldende anbudsperiode til 31.08.2019.

Frist for å legge inn tilbud er torsdag 4. oktober klokka 12.00.

Påmelding til SFO i høstferien sendes per mail til hege.brennodden@folldal.kommune.no
Skriv hvilke dager det er behov for SFO (mandag-fredag):

Fint om dere også gir beskjed om ca. tidspunkt for levering og henting.

Alle elever i 1. - 4. klasse har tilbud om SFO i ferier/skolefrie dager, og alle som har behov må gi beskjed innen påmeldingsfristen.

Søknadsfrist er 1. oktober 2018

Det kan søkes tilskudd til bl.a slått eller beite av seterareal, mjølkeproduksjon på setra og milljøvennlig spredning av husdyrgjødsel.

Folldal bibliotek inviterer til avslutning for SommerLes torsdag 13. september kl. 18.00. Det vil bli trylleshow med Erik Mogeno, samt premietrekning for små og store. Arrangementet vil ha enkel servering med kringle og saft.

Mandag 3. september starter Folldal Friskliv opp sesongen, og kjører gratis demotimer hele uke 36. Ta et tak for folkehelsen, og bli med!