Her er et nytt infoskriv Over Skigard`n fra landbrukskontoret i Folldal.

Alle som har behov for SFO denne dagen (også de som har fast plass til vanlig), sender påmelding per mail til hege.brennodden.rohjell@folldal.kommune.no. Alle elever i 1.-4. klasse har tilbud om SFO i ferier/skolefrie dager.

Påmeldingsfristen er mandag 20. januar. Påmeldingen er bindende. Det faktureres hvis man er påmeldt innen påmeldingsfristen.

Tømmekalender sendes ikke lenger ut fra FIAS, men du kan gå inn på FIAS sine sider og skrive ut planen selv. Du kan også laste ned appen "Min Renovasjon" og få melding på mobilen.

Fra 01.01.2020 er Folldal kommune en del av Innlandet fylke. Etter sammenslåingen har kommunen fått nytt kommunenummer; 3429.

• Du vil motta sms varselet på din mobiltelefon i løpet av uke 52.
  • Som svar på meldingen skriver du inn målerstanden.
  • Du vil da umiddelbart motta en ny sms, med bekreftet forbruk, som kvittering.

Lav desembersol, minus 20 grader, snø, skiføre og skikkelig julestemning. Dette er det ikke alle kommuner i Norge som kan tilby!
Fra kommunehuset, hvor jeg sitter og jobber, har jeg en fantastisk utsikt med Rondanetopper midt imot.

I år som i fjor kan abonnenter hente seg en gratis julesekk til gavepapir på kommunens servicetorg eller på en av FIAS' gjenvinningsstasjoner i uka før jul.

Julesekken settes frem for henting sammen med annet restavfall i januar.

Følg også med på endrede hentedager i jula/helligdager: https://www.fias.no/nyheter/endrede-hentedager-i-jula/

Beboere og ansatte ved Folldal Bo og Servicesenter vil takke for alle besøk og underholdning vi har hatt i førjulstida, og ellers gjennom hele året som har gått. En spesiell takk til frivillige hjelpere. Vi ønsker alle ei riktig god jul og et godt nytt år.

I Folldal barnehage har vi hovedopptak 1. februar hvert år.

Barn som fyller ett år senest innen utgangen av august det året det søkes om barnehageplass, har etter søknad rett til å få plass i barnehage fra august i samsvar med denne loven med forskrifter.

NAV Nord-Østerdal avd. Folldal vil holde åpent for drop-in onsdager fra kl. 10.00-14.00.