Vi vaksinerer fortsatt gruppe 4 i vaksinasjonsprogrammet (personer 65-74 år). Nå har vi kommet til aldersgruppen 65-66 år i tillegg til revaksinering av aldersgruppen 70-75 år

Forsommeren er ei fin tid å rydde blåleddvedbusker. Rydding i hager og annen innmark må hageeier ta seg av sjøl. Oppfordrer derfor grunneiere til å skjære ned store busker nå. Og så gå over å sprøyte når de har vokst opp igjen med noen blader. Mindre busker kan sprøytes nå.

Årets musikkommune i 2018 - landets beste kulturskole i 2019!

Vil du (eller barna) være med på kulturskolen neste skoleår, så husk påmeldingsfristen 10. juni.
Påmelding direkte i www.speedadmin.dk (eller e-post, sms, påmeldingsslipp)

Det er ledig toårig prosjektstilling for utarbeidelse av regional energi og klimaplan. Rendalen er vertskommune.

Turmulighetene i Folldal er uendelige, noen liker å finne sine egne turmål, mens andre synes det er greit med noe mer organiserte turer. For de som ønsker turtips er det mulig å finne FYSAK-mål (10 kasser). Disse blir også lagt inn i Trimpoeng-appen, hvor du vil finne bortimot 70 turmål etter hvert. Fem av FYSAK-turene er rullestolvennlige.

Rusle og Tusle har turer hver onsdag kl 18.00.
Stolpejakten i Folldal starter opp 15. juni.

Det er fortsatt ikke påvist smitte blant innbyggere i Folldal, men en person som oppholder seg i bygda, testet positivt i uke 19. Alle nærkontakter er nå retestet, og ingen smitte er påvist. Karantenen for disse oppheves.

For spørsmål om vaksine ring 62491097 mandager kl 13-15 eller send mail til vaksinebestilling@folldal.kommune.no

Mail besvares i løpet av en uke.

Vi vaksinerer fortsatt gruppe 4 i vaksinasjonsprogrammet (personer 65-74 år). Fortsatt er vi i aldersgruppen 66-67 år da vi denne uka også bare har satt dose to av vaksiner til personer 75-84 år.

I dag startes det opp med jordsmonnkartlegging i Folldal - dette vil i første omgang pågå i perioden 25. mai – 18. juni (uke 21-24). Kartleggingen skal utføres på fulldyrka og overflatedyrka mark. Jordkartleggerne bærer gule refleksvester for å være godt synlige i jordbrukslandskapet.

Det er fortsatt ikke påvist smitte blant innbyggere i Folldal, men en person som oppholder seg i bygda, og som testet positivt på hurtigtest sist torsdag, har nå fått bekreftet positiv PCR-test. Vedkommende er frisk og har ingen symptomer.