Stolpejakt_2018

Det var i fjor (2018) 490 deltakere på Stolpejakten, som til sammen hadde 9456 besøk på de 40 stolpene vi hadde satt ut. Veldig bra!
Takk til alle deltakere og gode støttespillere (Hedmark Fylkeskommune, Gjensidigestiftelsen, Tolga Os Sparebank, Joker Folldal, Solhellinga og Folldal Sport). Medarrangører er Folldal Turlag og Folldal IF O-gruppa. Vi har nå foretatt en trekning av vinnere som vil få en friluftslivsrelatert premie (vinnerne er kontaktet per e-post);

Pårørende og brukere oppfordres til å strø og brøyte på egen gårdsplass og eventuelle private veier slik at hjemmetjenesten kan komme seg forsvarlig frem til sine brukere. Hjemmetjenesten opplever at det er svært glatt mange steder, både for brukere og personale.

SFO

Alle som har behov for SFO denne dagen (også de som har fast plass til vanlig), sender påmelding per mail til hege.brennodden@folldal.kommune.no
Alle elever i 1. - 4. klasse har tilbud om SFO i ferier/skolefrie dager.

Dansere

Folldal kulturskole er inne i sitt skoleår nummer 30.
Lørdag 19. januar starter jubileumsmarkeringen med mønstringskonsert på flerbrukshuset (kl 18.00). Dette blir det første av mange jubileumsarrangement utover etterjulsvinteren og våren.

Månelyst i Flåklypa

Folldal Kommunale Kino hadde et stabilt besøk i 2018 med totalt 1836 besøkende som er en liten oppgang på 2,34 % fra 2017. Dette ga et gjennomsnitt per forestilling på 25 besøkende.

Du vil motta sms-varselet på din mobiltelefon i løpet av uke 52.

Orientering fra rådmann om situasjonen ved kantina.

Da FIAS går over til digital tømmekalender, blir det derfor ikke lagt ut julesekker i postkassene.

Dovrefjell nasjonalparkstyre sender nå ut kjørebøker for kommende sesong, men kun til de som har sendt inn for forrige vintersesong.

I 2019 blir tømmeplanen til FIAS digital. Du kan laste ned din egen tømmeplan, tilpasset din eiendom, ved å taste inn adresse eller gårds- og bruksnummer på FIAS sin hjemmeside.