Vaksinetelefonen holder stengt på fredager i uke 30, 31 og 32. Send e-post til: vaksinebestilling@folldal.kommune.no, for timebestilling eller praktisk informasjon. Vennligst ikke oppgi sensitive opplysninger om deg selv eller andre på e-post. I de kommende ukene (30, 31, og 32) vil vaksinetelefonen som vanlig være bemannet på mandager. Mellom kl. 09.00-11.00 og mellom kl. 13.00-15.00.

Biblioteket er dessverre stengt tirsdag 27, onsdag 28. og torsdag 29. juli. Vi beklager dette!

Fra og med fredag 30. juli går vi tilbake til vanlige åpningstider, og du er velkommen innom!.

Gladmelding! Vi har i dag fått beskjed om at vi får ca 198 vaksinedoser i neste uke. Denne plutselige doseøkningen er fordi Litauen har gitt Norge 100 000 doser.  Resten av personer i gruppe 9 (45-54 år) vil få et tilbud om vaksine onsdag 28. juli.

Denne uken er vi  fortsatt inne i vaksineringen av gruppe 8, alder 55-64 år. Vi er kommet til aldersgruppen 57-56 år. Innkalling skjer via sms, og vi kaller inn ved hjelp av innbyggerliste. Vi starter med gruppe 9, alder 45-54 år i uke 29 og fortsetter med denne gruppen de påfølgende ukene. Denne gruppen består av omlag 150 personer.

For å ha stemmerett ved valget må du være innført i manntallet. Dersom du har flyttet til en annen kommune og melding om flytting ikke er mottatt av folkeregisteret innen 30. juni 2021, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra og skal stemme der.

Manntallet er nå lagt ut til offentlig ettersyn ved kommunens servicekontor samt på biblioteket. Her kan du ta kontakt og undersøke om du står i manntallet.

I år er det 10 år siden terrorangrepet 22. juli skjedde, og i den forbindelse planlegges det flere nasjonale og lokale markeringer. I samarbeid med AUF Nord-Østerdal inviterer ordførerne i fjellregionen til et felles arrangement på Tynset, oppmøte på torget kl. 13.00.

Senere kommer Folldal kommune til å ha lokal markering med oppmøte på torget i Folldal, kl. 19.00. Da arrangeres
det blant annet felles rosetog ned til Follvang.

En fyringsoljetank fra sannsynligvis om lag 1954, har dessverre hatt en lekkasje. Antakelig over betydelige antall år. Området blir løpende kontrollert!

I BUA Folldal kan du låne utstyr til både sport og andre fritidsaktiviteter. Utstyret du kan låne er bla sykler, sykkelhjelm, sykkelvogn, fiskeutstyr, telt, sekk, frisbeegolf, kubb m.m.

Se hva slags utstyr vi har på bua.io. Har du noe brukbart utstyr liggende som du ikke bruker lenger, så kanskje andre kan få stor glede av det. BUA tar gjerne imot.

BUA Folldal har åpent hver onsdag kl. 15-18. Låning og/eller levering av utstyr kan i tillegg avtales på tlf 47974663.

VELKOMMEN!

Landbruksforvaltningen i Folldal kommune utgir informasjonsbladet "Over skigard'n" 3-4 ganger årlig. Her er siste nytt og aktualiteter, bl.a ny søknadsfrist SMIL-midler 1. september (midler igjen),beredskapen utmarksbeitesesongen 2021, båndtvangbestemmelser, investeringer tradisjonelt landbruk – tilbud om befaring med Innovasjon Norge, gjerdeaksjon og mye mer.

OVER SKIGARD'N 2/2021 (juli)

Stiftelsen Tynset Folkehøgskule deler hvert år ut stipend til ungdom fra Nord-Østerdalen (Rendalen, Alvdal, Folldal, Tynset, Tolga og Os) som har gjennomført et år på folkehøyskole med minst 90 % frammøte.