Ny i Folldal?

Nysgjerrig på kommunen? På besøk i kommunen, eller har du kanskje nettopp flyttet hit? Alt du som nyinnflyttet innbygger trenger å vite har vi samlet på en plass.

Finner du ikke det du leter etter på nettsidene våre, er du velkommen til å ta kontakt med tilflyttervert i Folldal eller Servicekontoret på kommunehuset Nyberg (tlf 62491000) - ellen.engh@folldal.kommune.no 

Stressfritt og utfordrende 

For mange som velger å bo i Fjellregionen betyr rom og ro mye. Men ønsket om et stressfritt liv, hindrer ikke at vi har vyer og ambisjoner. Vi vil delta i spennende diskusjoner, vi vil oppleve og delta i et variert kulturtilbud, vi vil bruke vår utdanning og kunnskap for å skape et samfunn som vi kan være stolte av. For deg som vurderer å flytte til Fjellregionen, eller som ønsker å vite mer, så har hver enkelt kommune sine tilflytterverter som kan gi deg svar på det aller meste:

Nasjonalpark 

Til deg som skal flytte hit

Arbeid eller utdanning

 

Reise til Folldal

  • Du kan benytte deg av tog til Alvdal (Rørosbanen) eller Hjerkinn (Dovrebanen), som nå er overtatt av SJ: https://www.sj.no/
  • Det går buss eller bestillingsdrosje til de noen av avgangene. https://innlandstrafikk.no/
  • Med bil fører FV29 (Alvdal-Hjerkinn) og FV27 via Sollia eller Venabygdsfjellet (Nasjonal Turistveg Rondane) til Folldal.

Nyttige portaler om Folldal

Lag og foreninger

Folldal har et mangfold av fritidstilbud. Her vil du finne noe for enhver smak!

Kontakt

Ellen Engh
Konsulent
E-post
Telefon 45 73 43 09
Mobil 45 73 43 09