Ny i Folldal?

Nysgjerrig på kommunen? Eller har du kanskje nettopp flyttet hit? Alt du som nyinnflyttet innbygger trenger å vite har vi samlet på en plass.

Er du ny i Folldal eller planlegger du å flytte hit? Her finner du lenker med praktisk informasjon og lenker som kan være nyttige for deg.

Finner du ikke det du leter etter på nettsidene våre, er du velkommen til å ta kontakt med Servicekontoret på kommunehuset Nyberg (tlf 62491000).

Stressfritt og utfordrende

For mange som velger å bo i Fjellregionen betyr rom og ro mye. Men ønsket om et stressfritt liv, hindrer ikke at vi har vyer og ambisjoner. Vi vil delta i spennende diskusjoner, vi vil oppleve og delta i et variert kulturtilbud, vi vil bruke vår utdanning og kunnskap for å skape et samfunn som vi kan være stolte av. For deg som vurderer å flytte til Fjellregionen, eller som ønsker å vite mer, så har hver enkelt kommune sine tilflytterverter som kan gi deg svar på det aller meste:

- Tilflyttervert i Folldal: jens-jorgen.jensen@folldal.kommune.no

Til deg som skal flytte hit

Nyttige portaler om Folldal

Arbeid eller utdanning

Lag og foreninger

Folldal har et mangfold av fritidstilbud. Her vil du finne noe for enhver smak!

Flyktninger/innvandrere