Som ordfører vil jeg ønske alle elever ved Folldal skole lykke til med nytt skoleår, og spesielt til årests førsteklassinger og deres foresatte. Hele 21 nye førsteklassinger startet i år, det er gledelig med så mange nye elever. Lykke til alle sammen.

Hilde Frankmo Tveråen
ordfører

29. august går sesongens siste tur for "Rusle og tusle". Turen går ut fra Hageseter, og vi avslutter der med litt matservering (rømmegrøt og spekemat + kaffe). Pga. maten ønsker vi påmelding innen 26. august.

Ungdata er et spørreskjemabasert verktøy, som gir et bredt bilde av hvordan ungdom har det og hva de driver med i fritida.

Hedmark Trafikk minner om at fra 20. august er det ruteendringer i Hedmark. Se Hedmark Trafikks hjemmeside eller ring kundesenteret på tlf. 915 02 040 dersom du trenger informasjon om din busslinje.
Endringen gjelder spesielt GRIMSBU-ruta som kommer ca 10 minutt tidligere.

Det er gledelig for meg som ordfører å kunne meddele at det nå er mulig å ta bestillingsrute fra Folldal til Hjerkinn og fra Hjerkinn til Folldal på alle togavganger på dagtid (ikke mulig på nattogene).

Vedtak om totalforbud mot bruk av åpen ild i eller i nærheten av skog og mark som også gjaldt faste bål- og grillplasser og bruk av engangsgrill oppheves for kommuner i MHBR sitt området.

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine – av hensyn til egen og andres sikkerhet. Om en drøy uke starter ungene på skolen igjen og vi ønsker at flest mulig skal gå og sykle, sier Marianne Mittet Solbraa i Trygg Trafikk Hedmark.

Folldal kommune har ledig brøyterode i Grimsbu/Rykroken fra kommende sesong 2018.

Fra 1. august kan du søke om tilskudd til ulike miljøtiltak i jordbruket. Søknadsfrist er 1. oktober.

Nå har utarbeidelsen av FolldalsJul startet. Vi ønsker oss historier, noveller, dikt og tegninger, gjerne med tilknytning til julen, men alt er av interesse.