Den 15.august åpnet den nye løsningen for dem som søker tilskudd til avløsning ved sykdom og fødsel.

Til elever og foreldre/foresatte ved m-/utrinn Folldal skole
TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Legekontoret har åpent for vaksinering 18., 19. og 25. oktober fra kl. 13.00-15.00. Mer informasjon om vaksinen finner du under.

Folldal kommune har ledig brøyterode i Grimsbu/Rykroken fra kommende sesong 2018.

Desember 2018 er siste frist for unge kvinner som ønsker å starte gratis HPV-vaksinasjon. Nye tall fra Folkehelseinstituttet viser at over 104 000 har tatt imot tilbudet frem til nå.

Les mer på siden til Folkehelseinstituttet

I oktober er det frist for søknad om avlingsskadeerstatning, produksjonstilskudd, avløsertilskudd og generelle miljøtiltak. Se Fylkesmannens nettside.

Barne- og ungdomsteamet i Folldal kommune (BUT) ønsker å treffe dere som går på videregående skole, bor på hybel og er fra Folldal.

Friidretten er ett samarbeid mellom SFO ved Folldal skole og Folldal IF (barneidrettsutvalget). Aktiviteten arrangeres mandag 8.oktober, kl 10.00-13.30 på skolens område. Aldersgruppe: 1.-7. klasse.

Brannsikkerhet i boliger står i fokus når brannvesenet inviterer til åpen dag ved Folldal brannstasjon lørdag 22. september kl. 11.00-14.00.

Landbrukskontoret har nå en rykende fersk utgave av informasjonsbladet "Over skigard'n":