Hedmark Trafikk minner om at fra 20. august er det ruteendringer i Hedmark. Se Hedmark Trafikks hjemmeside eller ring kundesenteret på tlf. 915 02 040 dersom du trenger informasjon om din busslinje.
Endringen gjelder spesielt GRIMSBU-ruta som kommer ca 10 minutt tidligere.

Det er gledelig for meg som ordfører å kunne meddele at det nå er mulig å ta bestillingsrute fra Folldal til Hjerkinn og fra Hjerkinn til Folldal på alle togavganger på dagtid (ikke mulig på nattogene).

Vedtak om totalforbud mot bruk av åpen ild i eller i nærheten av skog og mark som også gjaldt faste bål- og grillplasser og bruk av engangsgrill oppheves for kommuner i MHBR sitt området.

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine – av hensyn til egen og andres sikkerhet. Om en drøy uke starter ungene på skolen igjen og vi ønsker at flest mulig skal gå og sykle, sier Marianne Mittet Solbraa i Trygg Trafikk Hedmark.

Folldal kommune har ledig brøyterode i Grimsbu/Rykroken fra kommende sesong 2018.

Fra 1. august kan du søke om tilskudd til ulike miljøtiltak i jordbruket. Søknadsfrist er 1. oktober.

Nå har utarbeidelsen av FolldalsJul startet. Vi ønsker oss historier, noveller, dikt og tegninger, gjerne med tilknytning til julen, men alt er av interesse.

Folldal kommune får to nye ansatte i høst, som skal jobbe i enhet for Helse, rehabilitering og omsorg. De ønsker å leie to boliger med minimum to soverom siden de har med familie (helse sentumsnært). Henvendelse til avd.leder Bjørn Kenny Skomakerstuen, tlf 90604568 om du har noen tips.

• Uke 31: ordinære åpningstider til og med onsdag 1. august. Stengt fredag 3. august.
  • Uke 32: åpent tirsdag og torsdag kl.13.00 - 16.00.
  • Uke 33: åpent tirsdag og torsdag kl.13.00 - 16.00.

Norskundervisning inntil 20 t/u på dagtid. Se timeplan på skolens kommunale nettside.