FYSAK

Vi lar FYSAK-kassene (bøkene) få stå ute tom. 21.10., siden det er så mildt og fint vær om dagen. Så hvis du ikke har fått besøkt alle postene er det fortsatt en mulighet! Besøk posten, skriv navnet ditt i boka, og bli med i trekningen av en premie fra hver bok.

Har du besøkt alle 10 kassene kan du levere arket med besøksdato til servicekontoret. Kanskje er du heldig og vinner en premie:-)

 

Den 24. oktober åpnes dørene til bassenget igjen! Kommunen tilbyr folkebad hver onsdag fra kl. 16.00-20.00.

Den 15.august åpnet den nye løsningen for dem som søker tilskudd til avløsning ved sykdom og fødsel.

Til elever og foreldre/foresatte ved m-/utrinn Folldal skole
TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Legekontoret har åpent for vaksinering 18., 19. og 25. oktober fra kl. 13.00-15.00. Mer informasjon om vaksinen finner du under.

Folldal kommune har ledig brøyterode i Grimsbu/Rykroken fra kommende sesong 2018.

 

 

Desember 2018 er siste frist for unge kvinner som ønsker å starte gratis HPV-vaksinasjon. Nye tall fra Folkehelseinstituttet viser at over 104 000 har tatt imot tilbudet frem til nå.

Les mer på siden til Folkehelseinstituttet

I oktober er det frist for søknad om avlingsskadeerstatning, produksjonstilskudd, avløsertilskudd og generelle miljøtiltak. Se Fylkesmannens nettside.

Barne- og ungdomsteamet i Folldal kommune (BUT) ønsker å treffe dere som går på videregående skole, bor på hybel og er fra Folldal.

Friidretten er ett samarbeid mellom SFO ved Folldal skole og Folldal IF (barneidrettsutvalget). Aktiviteten arrangeres mandag 8.oktober, kl 10.00-13.30 på skolens område. Aldersgruppe: 1.-7. klasse.